Fer Yayla Balı

49,50 ₺

Fer Yayla Balı çiçek florası bol olan, Türkiye'nin en verimli yüksek yayla ve meralarında karma kır çiçeklerinden elde edilir. Açık kehribar renkte hoş bir kokusu ve keskin bir tadı olan bu bal kahvaltıların olmazsa olmaz denile bilecek bal çeşitidir.

Gram
Adet

  • Güvenli Ödeme Güvenli Ödeme
  • Hızlı Kargo Hızlı Kargo
  • %100 Yerli Üretim %100 Yerli Üretim

Fer Yayla Balı çiçek florası bol olan, Türkiye'nin en verimli yüksek yayla ve meralarında karma kır çiçeklerinden elde edilir. Açık kehribar renkte hoş bir kokusu ve keskin bir tadı olan bu bal kahvaltıların olmazsa olmaz denile bilecek bal çeşitidir.

Ürünlerimiz Ferbal kalitesi ve tecrübesi ile Tarım ve Orman Bakanlığının Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği (Tebliğ No: 2012/58) Esaslarına uygun olarak üretilmektedir.

UYARILAR: 

  • 1 yaşından küçük bebekler bal ve bal içeren ürünler tüketmemelidir.
  • Doğal olduğundan kristalize olabilir. 45 °C de çözülebilir ya da doğal haliyle tüketilebilir. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz (18-25°C). 45 °C den yüksek ısı ve parlak ışık diastaz değerini düşürür. HMF değerini yükseltir.

     ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ TABLOSU:

100 g Baldaki Enerji ve Besin Değerleri

Enerji

304 kcal

Protein

3 g

Yağ

0 g

Karbonhidrat

82.3 g